Om The Bit Box

Historien

The Bit Box startede som et innovationsprojekt på tredje år på handelsgymnasiet. Vi sad alle fire med en iværksætter-drøm i maven om at starte noget, vi kunne se vokse, og som vi kunne vokse med.
Anne Kathrine er hjernen bag The Bit Box. Hun er selv rytter, og manglede muligheden for at kunne prøve bid, før hun investerede i det. Det var derfor oplagt at afprøve denne forretningside. Sammen har vi skabt en virksomhed som kan meget mere, end blot at udleje bid. Vi er her også for at hjælpe dig. Dig, som er i tvivl om, hvilket bid du skal købe. Dig, som nægter at bruge alt for mange penge på noget, du er egentlig er usikker på.
Vi tror, du bliver glad for denne sikkerhed.

I starten af marts 2019 deltog vi i DM kvalifikationsmessen til entreprenørskabsmessen, Company Programme i Viborg. Til messen kvalificerede vi os til Danmarksmesterskabet, som løber af stablen sidst i april 2019. Vi håber naturligvis her på det bedste resultat!

Mission & Vision

Mission

The Bit Box er til for at give alle ryttere en sikkerhed i deres valg af bid til heste.
Derudover hjælper The Bit Box ryttere med at spare penge. - Uanset om det er til hobby eller professionelt brug.


Vision

The Bit Box skal være skandinaviens største og mest foretrukne bid-udlejningsfirma med de mest populære bid fra de mest populære brands på lager.

Teamet

Benjamin Bernt Jensen

Administrerende direktør

Benjamin har ansvaret for den daglige ledelse. Derudover holder han overblikket og kontakten til vores samarbejdspartnere. Benjamin står også for etablering af kontakt til nye potentielle samarbejdspartnere.

Kontakt
bbj@thebitbox.dk
+45 21 14 08 22

Anne Kathrine Carlsen

Direktør, indgående logistik og kundeservice

Anne Kathrine er ideskaberen bag The Bit Box. Hun har en stor viden, som hverken The Bit Box eller vore kunder kan være foruden grundet hendes lange karriere i ridesportens verden.

Kontakt
akc@thebitbox.dk
+45 53 65 66 08

Frederik Nybo Gaardsted

Direktør, økonomi og lager

Frederik står bag den mere alvorlige side af The Bit Box. Han sørger for at vi ikke bruger flere penge, end vi har råd til. Frederik styrer også lageret.

Kontakt
fng@thebitbox.dk
+45 21 35 94 08

Sarah Lundsgaard

Direktør, udgående logistik

Sarah står bag den udgående logistik. Det vil sige, at hun har ansvaret for vores fragtaftaler, samt at alle pakker bliver sendt til tiden.

Kontakt
sl@thebitbox.dk
+45 20 21 73 19

Casper Thomsen

Webudvikler, hjemmeside og database

Casper sørger for at den teknologiske del spiller. Rettere sagt så er Casper hovedansvarlig for virksomhedens IT. Det indebærer hjemmeside, design og database.

Kontakt
ct@thebitbox.dk
+45 21 74 52 09